Hybride Docent in de media

Deel dit bericht op

In navolging van BNR Nieuwsradio hebben ook andere media aandacht besteed aan de recent gepresenteerde onderzoeksresultaten.

Het Parool plaatste onder de kop ‘Oplossing voor tekort aan leraren: de hybride docent’ een interview met Marius Bilkes. Het interview wordt ingeleid met een positieve eerste alinea: “Als leraren makkelijker het onderwijs met een andere baan zouden kunnen combineren, is het lerarentekort misschien zo opgelost. Organisatie Hybride Docent ontdekte dat één op de vijf hoogopgeleiden best parttime in het onderwijs wil werken.”

‘In opmars: de hybride docent’ is het nieuwsbericht dat geplaatst werd op Leraar.nl en refereert niet alleen aan het onderzoek dat in opdracht van Hybride Docent is gedaan maar verwijst ook naar de “enthousiaste en aanstekelijke” ervaringsverhalen van hybride docenten op onze website.

Bij de Reformatorische Omroep werd in de uitzending Aan Tafel stilgestaan bij de mogelijkheden en dilemma’s met betrekking tot hybride docentschap en werd Marius Bilkes gevraagd naar zijn ervaringen. Luister hier naar het interview.

Deel dit bericht op

© 2022 HybrideDocent.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacyverklaring