5 sep 2016

Job twinning gaat door in Amsterdam: er is nog een aantal plekken beschikbaar!

Amsterdamse lerende professionals gezocht voor job twinning traject
Voor een nieuw job twinning traject in Amsterdam zoekt Hybride Docent professionals uit het voortgezet onderwijs en uit bedrijfsleven, overheid, en maatschappelijke instellingen. Wil je samen met een professional uit een andere organisatie ontwikkeldoelen bedenken én realiseren?
Lees verder hoe je daar werk van kunt maken.


Dit jaar gaat in Amsterdam een nieuw job twinning traject van start: JT 020. Job twinning is een vorm van professionalisering die ten goede komt aan jezelf én aan de organisatie waar je werkzaam bent.

Tussen november 2016 en maart 2017 leren acht koppels van professionals uit het voortgezet onderwijs en andere sectoren van en met elkaar. Voor het Amsterdamse traject zoeken we acht docenten uit het voortgezet onderwijs en acht professionals van buiten het onderwijs.
De verwachte tijdsinvestering is omstreeks 24 uur in totaal tussen december 2016 en maart 2017 (periode zelf te bepalen).

Ben je onderwijsprofessional en ben je nieuwsgierig naar organisatieprocessen in het bedrijfsleven of maatschappelijke instellingen, wil je je informeren over actuele ontwikkelingen in jouw vakgebied, of ben je benieuwd wat de samenleving van toekomstige arbeidskrachten verwacht?

Ben je werkzaam in het bedrijfsleven, bij de overheid of bij een andere organisatie en wil je het onderwijs nu eens van dichtbij meemaken: wil je zien hoe docententeams het onderwijsproces inrichten, weten hoe jongeren denken over jouw product of dienst, of meedenken over een betere aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt?

Wil je zelf met een ‘twin’ uit een andere sector ontwikkeldoelen en activiteiten bedenken en realiseren, waar jij én je organisatie wat aan hebben? Dan ben jij een van de kandidaten die wij zoeken.

Aanmelden
Deelname aan het traject is kosteloos. Maar we vragen wel wat van je. Lees hier wat we van kandidaten verwachten en wat het Amsterdamse job twinning traject inhoudt.
Heb je belangstelling? Geef je dan op via het aanmeldformulier.
Daarin kun je ook je leerdoelen en eventuele voorkeuren opgeven.

Wanneer je bent geselecteerd, word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Op basis van de voorkeuren via het aanmeldformulier en het kennismakingsgesprek word je gekoppeld aan een partner. 

Voor meer informatie over het Amsterdamse job twinning traject, zie:
https://www.hybridedocent.nl/job-twinning/job-twinning-in-amsterdam

Tip: Heb je collega’s of vrienden voor wie dit interessant kan zijn? Stuur dit bericht dan graag door.

i q d

Deel dit bericht via: